Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙ ΤΑ ΑΥΤΑ

Είναι πραγματικά λυπηρό, να βλέπεις ανθρώπους που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου από μεγαλοεπιχειρηματίες, να προσπαθούν να σώσουν με οποιοδήποτε τρόπο – τρόμο τα χρήματα αυτών.

Είναι όμως ακόμα πιο λυπηρό, να βλέπεις ανθρώπους οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά τον μηχανισμό λειτουργίας των ΜΜΕ, να γίνονται ηθικοί αυτουργοί σε τραμπουκισμούς, για να σωθούν τα εκατομμύρια των μεγαλοεπιχειρηματιών.

Δυστυχώς, αυτή είναι η πραγματικότητα για τους τραμπουκισμούς ΜΕΡΙΔΑΣ φιλάθλων του Ολυμπιακού, εις βάρος παικτών και οπαδών της Ανόρθωσης.

Βλέπετε, η αρχική υποτίμηση της ομάδας της Ανόρθωσης από τον Ολυμπιακό, έφεραν τον τελευταίο πίσω στο σκορ με το βαρύ και ασήκωτο 3-0. Οι διοικούντες του Ολυμπιακού, μπροστά στο ενδεχόμενο του αποκλεισμού τους από τους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League, προσγειώθηκαν ανώμαλα στην θλιβερή για αυτούς πραγματικότητα και αποφάσισαν να ενεργοποιήσουν, μια καλοστημένη διαδικασία πρόκλησης τρόμου στον ποδοσφαίρικο τους αντίπαλο. Διαδικασία πολύ οικεία σε αυτούς, αφού την είχαν δοκιμάσει ξανά με αντίπαλο την Ρόμα. Μόνοι τους, οι εγκέφαλοι αυτής της διαδικασίας, δεν θα μπορούσαν να κάνουν τίποτα, γι’αυτό η συμμετοχή σε αυτήν κάποιων ευκολόπιστων κρίθηκε απαραίτητη.

Για να γίνουν όμως οι πιο πάνω συνένοχοι σ’αυτήν την διαδικασία, έπρεπε να γεννηθούν μέσα τους και να καλλιεργηθούν για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, αισθήματα οργής για τον αντίπαλο. Οι δύο εβδομάδες λοιπόν που μεσολαβούσαν μέχρι τον επαναληπτικό αγώνα, κρίθηκαν αρκετές.

Μέσω αυτής της πλύσης εγκεφάλου, μερικές χιλιάδες οπαδών εξαγριώθηκαν και προκάλεσαν τους γνωστούς τραμπουκισμούς και προπηλακισμούς, που όλοι ζήσαμε τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Θλιβερά γεγονότα, για τα οποία κανένα μέλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν ένοιωσε την ανάγκη να απολογηθεί. Όπως βλέπετε, οι ηθικοί αυτουργοί είχαν το μυαλό τους στα χρήματα, τα οποία έπρεπε πάσει θυσία να μην χαθούν. Ακόμα και μετά το τέλος του αγώνα και αφού η πρόκριση είχε σφραγιστεί οριστικά από την Ανόρθωση, κανένας από τους ηθικούς αυτουργούς δεν ένοιωσε την ανάγκη να συγχαρεί την αντίπαλη ομάδα, αλλά αρκέστηκαν σε αδικαιολόγητα παράπονα κατά της διαιτησίας.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ, ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΙ, ΠΠΑΡΑΟΠΙΣΤΟΙ!

Κι ακόμα μια φορά ντροπή σας, για το σύνθημα «Π*** ΓΙΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ» που εκστομίσατε προς τους οπαδούς της Ανόρθωσης, της Μεγάλης Κυρίας της κατεχόμενης Αμμοχώστου, της οποίας η ιστορία, είναι ταυτισμένη με τους αγώνες του κυπριακού ελληνισμού. Μιας ομάδας που αναγεννήθηκε μέσα από την τέφρα της μετά την τουρκική εισβολή του 1974, και που χθες, άνοιξε νέους ορίζοντες για το κυπριακό ποδόσφαιρο.

ΜΕΓΑΛΗ ΚΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!

Κι αν αυτό πονάει κάποια ταμεία

σας ευχόμαστε ολόψυχα να αναρρώσετε ανώδυνα.