Σάββατο 30 Αυγούστου 2008

Βασικά, υπερασπιζόμαστε τα "ανθρώπινα δικαιώματα". Αρκεί να μην είναι τα δικά σου...

«Θρησκεία, πατριωτισμός και οικογένεια θα πρέπει να διαλυθούν, να απορρίψουμε κάθε κοινωνικό δεσμό για να φτιάξουμε ένα ενιαίο κόσμο, ένα παγκόσμιο λαό…Πρέπει να εργαστούμε στα θεμέλια.»
(Adam Weishaupt, ιδρυτής του Τάγματος των Πεφωτισμένων, γνωστού ως οι Illuminati).

Συζήτηση έγινε πρόσφατα σχετικά με το θέμα της απαλλαγής από το μάθημα των Θρησκευτικών που θα μπορούν να έχουν στο εξής οι μαθητές, με μία υπεύθυνη δήλωση, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας

Οι υποστηρικτές της ρύθμισης αυτής έκαναν λόγο για την «σημερινή πραγματικότητα» με τους χιλιάδες αλλόθρησκους ή ετερόδοξους μαθητές σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας, οι οποίοι σε Γυμνάσια-Λύκεια αποτελούν πλέον το 15% του μαθητικού πληθυσμού, ενώ παρουσιάστηκαν ως υπερασπιστές του δικαιώματος στην "ανεξιθρησκεία", καθώς «το μάθημα των Θρησκευτικών πρέπει να αποκτήσει περιεχόμενο περισσότερο θρησκειολογικό, ώστε να καλύπτει και τους μαθητές που δεν είναι χριστιανοί ορθόδοξοι».

Βεβαίως, άλλο η βελτίωση του μαθήματος και άλλο η πλήρης απαξίωσή του και - σε επόμενη φάση - η κατάργησή του! Και βέβαια άλλο είναι η προστασία της ανεξιθρησκείας και άλλο η προώθηση ή ακόμα και η επιβολή της α-θρησκείας!
Και ενώ αυτά συμβαίνουν στην Ελλάδα, στο εξωτερικό γίνονται κυριολεκτικά «πράματα και θάματα για τους πιτσιρικάδες», όπως έλεγε μία παλιά διαφήμιση… Ας δούμε μερικά.
Στις περισσότερες δυτικές "δημοκρατικές" κοινωνίες, ως γνωστόν, απαγορεύεται μία κοπέλα να φοράει μαντήλα (αν είναι μουσουλμάνα) στο σχολείο, στο Πανεπιστήμιο ή (συζητιέται) ακόμα και στον δρόμο!!! Μπορεί όμως να φοράει στο σχολείο ρούχα που μάλλον μόνο με εσώρουχα μοιάζουν ή να μην φοράει τίποτε...
Είναι καρπός προοδευτικών- δημοκρατικών μυαλών το ότι δεν μπορεί να πάει μια μαθήτρια, στο σχολείο με μαντήλα, αλλά ούτε με σταυρουδάκι σε ορισμένα δημοκρατικά δυτικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, καθώς απαγορεύονται αυστηρώς τα οποιαδήποτε θρησκευτικά διακριτικά.

Μπορεί όμως ένας μαθητής να τρυπήσει παντού το σώμα του με είκοσι σκουλαρίκια, (σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που έγινε σε σχολεία της Ν.Υόρκης από την Mayo Clinic Proceedings, 1 στους 5 μαθητές έχει κάνει piercing στο σώμα του) να το γεμίσει τατουάζ ή και να φορέσει αυτό χαριτωμένο μπλουζάκι.

Ποιος θα ασχοληθεί μ’ αυτό;;; Άλλωστε, δεν έχει θρησκευτικά διακριτικά...
Έτσι, στην Γερμανία το Συνταγματικό Δικαστήριο γνωμοδότησε να κατέβει ο Εσταυρωμένος από τα βαυαρικά σχολεία...

Στην Γαλλία ψηφίστηκε Νόμος, στις 15 Μαρτίου 2004 (ο νόμος 2004-228) σύμφωνα με τον οποίον απαγορεύονται τα εμφανή θρησκευτικά σύμβολα στα σχολεία και στην Πρωτοβάθμια και στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Ο νόμος ψηφίστηκε πάνω στο πνεύμα του λαϊκού κράτους και του διαχωρισμού Εκκλησίας – κράτους. Τα εμφανή θρησκευτικά σύμβολα είναι οι μαντήλες για τις μουσουλμάνες μαθήτριες, τα Ιουδαϊκά σκουφάκια (yarmulkes) για τα Εβραιόπουλα, τα τουρμπάνια για τα αγόρια των Σιχ και οι μεγάλοι χριστιανικοί σταυροί…
Να μην διδάσκεται η θεωρία της Δημιουργίας - "Κίνδυνος για τα ανθρώπινα δικαιώματα" !!!

Πέρσι, με πρόσχημα την υπεράσπιση «των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», έγινε συζήτηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, για το αν θα πρέπει να γίνει απαγόρευση της διδασκαλίας της Θεωρίας της Δημιουργίας και του «Ευφυούς Σχεδιασμού» στα σχολεία με τη μορφή επιστήμης Παρίσι!

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με αφορμή σχετική διαμαρτυρία, σύμφωνα με την οποία οι επιθέσεις που γίνονται από τους υποστηρικτές της θεωρίας της Δημιουργίας απέναντι στη θεωρία της Εξέλιξης, αποτελούν μία μορφή 'θρησκευτικού εξτρεμισμού' και αποτελούν επικίνδυνη απειλή ενάντια στην επιστήμη και στα ανθρώπινα δικαιώματα, συζήτησε αν τα ευρωπαϊκά σχολεία θα πρέπει να επιμείνουν ώστε η παρουσίαση των δογμάτων της θεωρίας της Δημιουργίας να γίνεται μέσα στα πλαίσια της θρησκευτικής και όχι της επιστημονικής διδασκαλίας...


"ΠΡΟΟΔΟΣ" και στα ΣΧΟΛΕΙΑ (των ΗΠΑ)…

ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΣΤΥΛΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ! - Στον μαθητή του Λυκείου του New Jersey, Daniel Walz ειπώθηκε, από την Διεύθυνση του Σχολείου ότι δεν μπορούσε να δίνει στους συμμαθητές του, στυλό που είχαν επάνω το μήνυμα «Ο Χριστός αγαπά τα μικρά παιδιά», κατά την περίοδο του Πάσχα. Τον Δεκέμβριο του απαγορεύτηκε να διακινεί ζαχαρωτά με εδάφια μέσα από την Βίβλο, κατά την διάρκεια ενός πάρτι. Στους συμμαθητές του επιτράπηκε να ανταλλάξουν μόνο μη θρησκευτικά δώρα, ενώ ο ίδιος θα μπορούσε να δώσει τα ζαχαρωτά, όμως έξω από το σχολείο.

ΕΞΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΖΑΧΑΡΩΤΑ ΜΕ ΕΔΑΦΙΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ! - Η Διεύθυνση του Σχολείου Westfield High School απέρριψε αίτημα έξι χριστιανών μαθητών Λυκείου οι οποίοι είναι μέλη της Βιβλικής ομάδας του σχολείου, να διανείμουν ζαχαρωτά με βιβλικά μηνύματα σε ώρα εκτός μαθήματος. Ο λόγος για τον οποίον απαγορεύτηκε ήταν ότι οι άλλοι συμμαθητές τους μπορεί να έβρισκαν τα εδάφια από την Βίβλο προσβλητικά. Επειδή, παρόλα αυτά μοιράσανε τα ζαχαρωτά, αποβλήθηκαν από το Σχολείο για μία μέρα. "Η πολιτική που ακολουθεί το σχολείο είναι αντισυνταγματική" δήλωσε ο επικεφαλής της χριστιανικής νομικής εταιρίας "Liberty Counsel", Mat Staver.

ΜΑΘΗΤΗΣ ΑΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ! - Ένας μαθητής της 8ης τάξης του Colonial Heights Middle School στο Kingsport του Τενεσσή, ΗΠΑ, αποβλήθηκε επειδή δεν υπάκουσε σε εντολή του καθηγητή του να πάψει να συζητάει θρησκευτικά θέματα μέσα στην τάξη.
Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν ο καθηγητής της φυσικής συζητούσε με τους μαθητές του την θεωρία της Μεγάλης Έκρηξης (big-bang theory), σχετικά με το πώς δημιουργήθηκε το σύμπαν. Μερικοί μαθητές αντέδρασαν λέγοντας ότι αυτή η θεωρία δεν συμβάδιζε με τις θρησκευτικές τους απόψεις και ο καθηγητής τους είπε ότι δεν θα επέτρεπε μέσα στην τάξη του, όπου αναλύονται επιστημονικά θέματα, να γίνεται συζήτηση για θρησκευτικά θέματα. Στο τέλος ο μαθητής αποβλήθηκε.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΑΠΕΙΛΕΙ «ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ!» - Το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ εξέδωσε μία εγκύκλιο που επισημαίνει ότι οι μαθητές επιτρέπεται να προσεύχονται μόνο έξω από την τάξη και ποτέ μέσα σε αυτήν. Επίσης, αν κάποιοι καθηγητές θέλουν να πάρουν μέρος σε διάφορες θρησκευτικές εκδηλώσεις, μπορούν να συμμετέχουν, αλλά όχι με την επίσημη ιδιότητά τους. Η Έκθεση επίσης σημειώνει ότι οι μαθητές που πρόκειται να μιλήσουν σε τελετές αποφοίτησης και σε άλλες εκδηλώσεις πρέπει να προσέχουν ώστε ο λόγος τους να είναι αυστηρά ουδέτερος θρησκευτικά και γενικός.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ... ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΜΑΣ..
Την ίδια ώρα που ο Θεός, η προσευχή και τα εδάφια της Βίβλου εκτοπίζονται βίαια, από τα σχολεία παραδοσιακών «χριστιανικών» κρατών, του δυτικού κόσμου, ασκείται συστηματική πλύση εγκεφάλου από τους ιθύνοντες, στους μαθητές, ακόμα και του Δημοτικού (!!!) να αποδεχθούν την ομοφυλοφιλία ως κάτι το απόλυτα φυσιολογικό και αποδεκτό.

Αλλού μιλάνε για τις εκτρώσεις σε κοριτσάκια του Δημοτικού!!!
Ενδεικτικά:

Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ:ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ!
Μαθήματα εκτρώσεων πρέπει να γίνονται σε παιδιά που πάνε Δημοτικό Σχολείο δήλωσε ο σύμβουλος του Υπουργού (Μ.Βρετανία) σε θέματα σεξουαλικής εκπάιδευσης….

ΣΚΩΤΙΑ:
Σε δημοτικά σχολεία της Σκωτίας, απαγορεύτηκε σε μαθητές να φτιάξουν κάρτα για την ημέρα του πατέρα, από φόβο μήπως έρθουν σε δύσκολη θέση τα παιδιά που ζουν με ανύπαντρες ή ομοφυλόφιλες μητέρες!!!
Το γεγονός έγινε γνωστό όταν χιλιάδες πατέρες δεν έλαβαν την κάρτα που περίμεναν στη «γιορτή» τους από τα παιδιά τους!...


ΚΑΝΑΔΑΣ:
Η νέα πολιτική σχολείου του Βανκούβερ στερεί το δικαίωμα των γονέων να βγάζουν τα παιδιά τους από μαθήματα που προωθούν την ομοφυλοφιλία!!!

ΤΑΙΛΑΝΔΗ:
Τουαλέτες στα σχολεία για ομοφυλόφιλους μαθητές!!!
Ένα γυμνάσιο στην Ταϊλάνδη, αναγνωρίζοντας την "διαφορετικότητα" κάποιων παιδιών, κυρίως αγοριών, αποφάσισαν να φτιάξουν τουαλέτες «τρίτου φύλου».

Ο διευθυντής του εν λόγω γυμνασίου, μιλώντας στο ειδησεογραφικό δίκτυο BBC, είπε ότι πήρε αυτήν την πρωτοβουλία, καθώς το 10% των αγοριών του σχολείου, θεωρούν τους εαυτούς τους ομοφυλόφιλους. Η τουαλέτα «τρίτου φύλου» ήταν η μόνη λύση», δήλωσε ο γυμνασιάρχης.

Οι νέες τουαλέτες, έχουν απ’ έξω σαν σύμβολο, μία ανδρόγυνη φιγούρα, έτσι αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις και όλοι έχουν τον προσωπικό τους χώρο.

Μ.ΒΡΕΤΑΝΙΑ - Η "ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ" ΞΕΚΙΝΗΣΕ..
Στην Μ. Βρετανία ένα φιλμάκι που κυκλοφόρησε, πριν λίγα χρόνια και προβάλλεται στα σχολεία στο πλαίσιο της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης των μαθητών κατηγορείται ότι προωθεί την ομοφυλοφιλία.
«Πέρα από αυτή τη φάση –οδηγός για την καταπολέμηση του φόβου για την ομοφυλοφιλία» ονομάζεται το φιλμάκι, διάρκειας 14 λεπτών, που συνοδεύεται από έντυπο υλικό και προβάλλεται μέχρι στιγμής σε μαθητές 14-16 ετών σε 180 σχολεία στη Μ. Βρετανία..
Αφηγητής είναι ένας νεαρός φοιτητής κολεγίου, ο Καρλ, και συμβουλεύει τους νεαρούς μαθητές ότι πρέπει να πειραματιστούν ερωτικά με άτομα του άλλου αλλά και του ίδιου φύλου για να διαπιστώσουν με ποιο από τα δύο φύλα βρίσκουν ερωτική ολοκλήρωση και αισθάνονται άνετα...
Άλλοι ήρωες μοιράζονται με τους μαθητές τις εμπειρίες τους όταν αποκάλυψαν τον ερωτικό τους προσανατολισμό στους γονείς τους, περιγράφουν τις αντιδράσεις του περίγυρού τους και συμβουλεύουν: «Είναι καλύτερο να είσαι ειλικρινής για τις ερωτικές σου προτιμήσεις πρώτα στον εαυτό σου και μετά στους άλλους. Η ερωτική καταπίεση οδηγεί σε απόγνωση και μελλοντικά ίσως και σε διαταραχές της προσωπικότητας».
Στο τελευταίο μέρος του βίντεο οι μαθητές καλούνται να συζητήσουν εάν ο 15χρονος Μαρκ θα πρέπει ή όχι να κάνει έρωτα χωρίς προφυλακτικό με το φίλο του.
Το φιλμάκι, δημιουργήθηκε πέρυσι για το κυβερνητικό πρόγραμμα ερωτικής διαπαιδαγώγησης των μαθητών στα σχολεία, με συνεργασία του υπουργείου Παιδείας και της εταιρείας Avon. Εκπρόσωπος της Avon, δήλωσε: «Το φιλμάκι δημιουργήθηκε με σκοπό να προωθήσει την αξία της αποδοχής των συνανθρώπων μας, όποιες κι αν είναι οι ερωτικές τους προτιμήσεις».
Γονείς, όμως, καθώς και εκπαιδευτικοί έχουν διαφορετική άποψη και τα υπουργεία Παιδείας και Υγείας δέχθηκαν εκατοντάδες τηλεφωνήματα για την απόσυρση του ενημερωτικού πακέτου από τα σχολεία «γιατί έρχεται σε αντίθεση με το άρθρο 28 του εκπαιδευτικού κώδικα, που απαγορεύει την προώθηση της ομοφυλοφιλίας στο σχολείο».
«Το βίντεο κατευθύνει το μυαλό των νεαρών εφήβων σε περιοχές που δεν θα έπρεπε φυσιολογικά να πηγαίνουν. Είναι άλλο θέμα να μαθαίνουμε τα παιδιά μας να αποδέχονται τους συνανθρώπους τους και άλλο να τα ενθαρρύνουμε να πειραματιστούν», δήλωσε η Βάλερι Ρίτσαρντς, εκπρόσωπος της οργάνωσης «Εφηβοι και Γονείς» και τόνισε: «Δεν επιζητούμε την άγνοια, αλλά δεν μπορούμε να φθάνουμε και στην άλλη άκρη».
Ακόμη και οι ίδιοι οι μαθητές παρουσιάζονται «μπερδεμένοι». Σε μίνι συνεντεύξεις τους στις κυριακάτικες εφημερίδες άλλοι παρουσιάζονται «ευτυχισμένοι που επιτέλους η αλήθεια βγαίνει στη φόρα» και άλλοι προβληματισμένοι για τη σύνδεση της αποδοχής των ομοφυλόφιλων με τις προτάσεις για ερωτικό πειραματισμό.

Στην Μ. Βρετανία, επίσης, έχουν ήδη αρχίσει στα Δημοτικά Σχολεία να διδάσκουν τα παιδιά, ακόμα και από την ηλικία των 4 ετών (!!!!) μαθήματα σχετικά με την ομοφυλοφιλία, καθώς αναμένονται νέοι νόμοι «κατά των διακρίσεων».
Βιβλία σχετικά με την ομοφυλοφιλία ήδη χρησιμοποιούνται «πιλοτικά» σε 14 σχολεία της χώρας και εισάγουν τα παιδιά του Δημοτικού στο ομοφυλοφιλικό «lifestyle».
Το «πιλοτικό» αυτό πρόγραμμα λέγεται «Νo Οutsiders» (Όχι Παρείσακτοι), και αποσκοπεί να αναθρέψει παιδιά «ανεκτικά στη σεξουαλική διαφορετικότητα»…
Οι τίτλοι των βιβλίων είναι «Ο Βασιλιάς και ο Βασιλιάς» (“King and King”), ένα παραμύθι σχετικά με έναν πρίγκιπα που αρνείται τρεις πριγκίπισσες και ερωτεύεται έναν άλλον πρίγκιπα, το «Το διαστημικό κορίτσι κάνει εμετό», (“Spacegirl Pukes”), που μιλάει για ένα κοριτσάκι που έχει δύο μαμάδες οι οποίες την στέλνουν ταξίδι στο Διάστημα και το “Ταγκό για τρεις" («And Tango Makes Three»), που μιλάει για δύο αρσενικούς πιγκουίνους που ερωτεύονται στο Ζωολογικό Πάρκο της Νέας Υόρκης και αποκτούν και μωρό...

Φυσικά πολλοί γονείς, όμως, καθώς και διάφορες χριστιανικές θρησκευτικές οργανώσεις, έχουν εξεγερθεί, με τον φόβο πως με τις ιστορίες αυτές προωθείται η ομοφυλοφιλία, την οποία προσπαθούν να παρουσιάσουν στα μικρά παιδιά ότι είναι ηθικά δεκτή. «Ποσώς με ενδιαφέρει τι κάνουν οι ενήλικοι κοινή συναινέσει» λέει ο Άντι Χέμπερντ ιδρυτής της Οργάνωσης Γονέων. «Δεν πιστεύω όμως ότι αυτό πρέπει να επιβληθεί στα παιδιά».
Παρόμοια βέβαια, προπαγάνδα υπέρ της ομοφυλοφιλίας γίνεται και αλλού. Έτσι στα σχολεία της Μασαχουσέτης (ΗΠΑ) ομοφυλόφιλοι ακτιβιστές εκπαιδευτικοί έκαναν ειδικά σεμινάρια σε μαθητές όλων των τάξεων Δημοσίων Σχολείων!
Το άρθρο μαζί με σοκαριστικό φίλμ στο: http://www.massresistance.org/media/video/brainwashing.html)

Στην Καλιφόρνια μία γιαγιά, η Joy Stutz, προτρέπει τους γονείς που έχουν παιδιά μαθητές δημοσίων σχολείων στην Καλιφόρνια, να τα κρατήσουν σπίτι μεταξύ 28-29 Νοεμβρίου, ως ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ για την αυξανόμενη προώθηση του ομοφυλοφιλικού μοντέλου στα σχολεία.
Τον προηγούμενο μήνα ο Κυβερνήτης της Καλιφόρνια Arnold Schwarzenegger (φωτο) υπέγραψε το νόμο της Γερουσίας (Senate Bill 777) , που δίνει οδηγίες για την θετική εικόνα του ομοφυλόφιλου lifestyle μέσα στα σχολεία, καθώς και το νόμο Assembly Bill 394, που δίνει εντολές να γίνει συστηματική εκπαίδευση σε μαθητές γονείς και δασκάλους στο να μην διανοηθούν να παρενοχλήσουν οποιονδήποτε ομοφυλόφιλο.
Ο Μαρκ Τζένετ, υπεύθυνος για την επιμόρφωση των δασκάλων στο πλαίσιο του προγράμματος No Outsiders, της Μ. Βρετανίας είπε : « Το θέμα δεν είναι το σεξ, το θέμα είναι η αγάπη. Να μάθουν τα παιδιά ποια είναι η πραγματικότητα, να μάθουν να είναι ανεκτικά στο διαφορετικό, αλλά και να μην έχουν πρόβλημα αργότερα σε περίπτωση που αποδειχθούν και τα ίδια διαφορετικά».