Τετάρτη 9 Ιουλίου 2008

ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ


28.6.08
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΠΟΙΚΙΖΕΙ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 7:30 Μ.Μ. ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ

Δε φαίνεται να έχουμε συνειδητοποιήσει στην Κύπρο το μέγεθος του ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ που μαζικά εισέρχονται από τα τουρκοκατεχόμενα σήμερα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας στις ελεύθερες περιοχές. Κι αυτό παρά την καθημερινή σχεδόν αναφορά που γίνεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους και τα Μ.Μ.Ε. για την είσοδο συνεχώς και νέων παράνομων μεταναστών στο νησί μας.

Οι αριθμοί τους προκαλούν φόβο, δέος και ανείπωτη αγωνία σε όλους για τη ραγδαία αύξησή τους σε τέτοιο βαθμό που σε πολύ λίγο καιρό ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ Η ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

Η αδράνεια μπροστά στον ΝΕΟ ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟ ΑΤΤΙΛΑ που ορέγεται το νησί μας χρησιμοποιώντας φτωχούς και δυστυχισμένους συνανθρώπους μας που αναζητούν μια καλύτερη ζωή, ΔΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΙΣΒΟΛΕΑ – ΚΑΤΑΚΤΗΤΗ να ολοκληρώσει το ανόσιο έργο του που η τελευταία φάση του άρχισε με τη στρατιωτική εισβολή και κατοχή των εδαφών της Κύπρου το 1974.

Τα αδιάψευστα στοιχεία και αριθμοί που παρατίθενται πιο κάτω θα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΨΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΑΤΤΙΛΑ που απειλεί το νησί μας.

Σήμερα στα κατεχόμενα εδάφη αριθμούν πάνω από 300.000 οι έποικοι από την Τουρκία. Ο τουρκικός στρατός κατοχής είναι γύρω στις 45.000, οι συμπατριώτες μας τουρκοκύπριοι ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ 70.000 και οι λαθρομετανάστες είναι γύρω στις 80.000. Οι πλείστοι απ’ αυτούς, έρχονται μέσω Τουρκίας και των τουρκοκρατούμενων εδαφών της Κύπρου. Συνολικά είναι γύρω στις 500.000 δηλαδή το 40% περίπου του πληθυσμού της Κύπρου και είναι καλά γνωστοί σε όλους οι αυξητικά ραγδαίοι ρυθμοί γεννητικότητας των μουσουλμάνων.

Στο μεταξύ η κατοχική Τουρκία και το παράνομο διεθνώς ψευδοκράτος που συντηρεί στην Κύπρο, όχι μόνο οικειοποιήθηκαν τα κλοπιμαία σπίτια και περιουσίες των

Τηλέφωνα/
Telephone. 00357-22375935, 22376046, 22376347
Φαξ/
Fax 00357-22375935, E-mail: kinisi.efc@cytanet.com.cy

εκδιωχθέντων Ελληνοκυπρίων, αλλά ανεγείρουν συνέχεια και νέους οικισμούς και πωλούν και σε ξένους αγοραστές, έτσι που να μην επιστραφεί ούτε ένα σπίτι και σπιθαμή γης στους Ελληνοκυπρίους ιδιοκτήτες σε περίπτωση κάποιας λύσης του Κυπριακού.

Επισημαίνεται ότι την ίδια μέθοδο κατάληψης ξένων εδαφών εφάρμοσε η Τουρκία και στην περίπτωση της μεγαλούπολης της Αλεξανδρέττας που απέσπασε από τη γείτονα χώρα της Συρίας.

Με αυτά τα δεδομένα ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ προκειμένου να ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΤΤΙΛΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.

Κάτω απ΄ αυτές τις σκέψεις δε ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ οργανώνουν τη Δευτέρα 14 Ιουλίου, 2008, στις 7:30 μ.μ., στον «Αρχάγγελο» μεγάλη εκδήλωση ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΑΡΧΩΝ για ΑΝΑΚΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ της Τουρκίας για επέκταση του εποικισμού της και στις ελεύθερες περιοχές του Κράτους της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Γι΄ αυτό καλείται ο λαός μαζικά να συμμετάσχει στην ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ και να στείλει ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΜΝΕΙ, ΔΕΝ ΚΑΜΠΤΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΑΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΩΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ

Γ. Νικολάου
Υπεύθυνος Τύπου