Σάββατο 5 Ιουλίου 2008

Vardarska το όνομα των Σκοπίων

Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης!!!

Αυτή και μόνο αυτή πρέπει να είναι η πρόταση, από τούδε και στο εξής, της Ελληνικής κυβέρνησης στις συζητήσεις που πραγματοποιούνται με διαμεσολαβητή τον κ. Νίμιτς.

Vardarska και μόνο Vardarska πρέπει να είναι το όνομα του μορφώματος κρατιδίου της ευρύτερης περιοχής των Σκοπίων. Μας προκαλούν και μας αποκαλούν φασίστες, ρατσιστές, αντιδημοκράτες και ποιος ξέρει τι άλλο… αυτοί που και το καθημερινό τους φαγητό το οφείλουν στην Ελληνική επιχειρηματικότητα και την βοήθεια της Ελληνικής πολιτείας, δηλαδή των Ελλήνων πολιτών.

  • Τολμούν να βρίζουν τα ιδανικά και τα πιστεύω μας.
  • Τολμούν να επιτίθενται φραστικά και αποπειρώνται την διαπόμπευσή μας στην διεθνή κοινότητα.
  • Τολμούν να ισχυρίζονται ότι η Ελλάδα είναι αμετακίνητη στις θέσεις της και παίζει το χαρτί του «δυνατού».
  • Τολμούν να κλέβουν ήρωες και προσωπικότητες της ιστορίας μας, στην προσπάθειά τους να πιαστούν από κάπου, για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους και να μην γίνουν «κομμάτια» λόγω της πολυεθνικότητας από την οποία αποτελούνται

Τολμούν… τολμούν… τολμούν…

  • Προκαλούν σε καθημερινή βάση τη νοημοσύνη του κάθε Έλληνα
  • Προκαλούν σε όλα τα επίπεδα, χωρίς να έχουν συναίσθηση πως οι προκλήσεις αυτές είναι δυνατόν να τους φέρουν αντιμέτωπους με τα χειρότερα
  • Προκαλούν, αδιαφορώντας και σφυρίζοντας αδιάφορα, έχοντας την απαίτηση να τους φερόμαστε ως ίσους συνομιλητές.

Ποιοί; Αυτοί που διεκδικούν να πάρουν ένα μέρος του σπιτιού μας, ένα μέρος της ιστορίας μας.

Σαν κλέφτες εμφανίστηκαν και απαιτούν από τον νοικοκύρη, όχι να τους φιλοξενήσει, αλλά να τους παραχωρήσει ένα μεγάλο μέρος του σπιτιού του!

Οι κάτοικοι της Vardarska προσπαθούν να ξεσηκώσουν την διεθνή κοινότητα, εις βάρος της Ελλάδας!

Φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης!!!

Και σαν να μην φτάνει αυτό, κάποιοι εδώ στην Ελλάδα, τολμούν να συμπαρατάσσονται μαζί με τον κλέφτη κατά του νοικοκύρη!!!

Μόνο το Vardarska μπορούν να έχουν σαν όνομα.

Το όνομα της Μακεδονίας δεν ταιριάζει σε ανθρώπους καταπατητές, σε ανθρώπους αχάριστους και αγνώμονες. Η Μακεδονία γέννησε τεράστιες προσωπικότητες και την μεγαλύτερη ιστορική προσωπικότητα, θέλουν να την οικειοποιηθούν! Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν είχε τίποτε από αυτά που οι κάτοικοι της Vardarska κάνουν σήμερα. Και γι αυτό έμεινε στην ιστορία ως Μέγας!!!

Θέλουν λοιπόν να προκαλέσουν την Ελλάδα και να τους αντιμετωπίσει όπως πρέπει;

  • Να κλείσουν τα σύνορα τώρα
  • Να σταματήσουν οι εισαγωγές προϊόντων που υπάρχει έστω και υποψία ότι κατασκευάζονται στα Σκόπια
  • Να κλείσουν οι αγωγοί πετρελαίου που τους εφοδιάζουν
  • Να κλειστεί κάθε δίοδος, κάθε δρόμος και μονοπάτι και να αποκλειστούν από την Ελλάδα, όπως τους πρέπει
  • Να φρουρούνται αυστηρά, από αέρα και στεριά, τα σύνορα της χώρας μας με το κρατίδιό τους, από το 3ο Σώμα του Ελληνικού Στρατού
  • Να αποσυρθούν οι Ελληνικές επιχειρήσεις παίρνοντας μαζί τους ακόμη και τις μηχανολογικές εγκαταστάσεις τους
  • Να ασκηθεί casus belli από την Ελληνική κυβέρνηση με άμεση και αμετάκλητη απόφαση-απαίτηση του Ελληνικού λαού
  • Να απαιτηθεί μέσω της διεθνούς κοινότητας (ΟΗΕ κ.λ.π.) η οικονομική αποζημίωση της Ελλάδας λόγω κατασυκοφάντησής της από τη Vardarska

Αυτά, σαν πρώτα πραγματικά σκληρά μέτρα, για να συνετιστούν. Και αν συνεχίσουν, τότε η (οποιαδήποτε) Ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει στην ισοπέδωσή τους.

Η άσκηση πολιτικής τρομοκρατίας μπορεί να υφίσταται (κακώς βέβαια) από ισχυρά κράτη. Καθημερινά βομβαρδίζονται και δολοφονούνται λαοί με την πρόφαση της «τρομοκρατίας». Δεν μας έχουν τρομοκρατήσει, αλλά μας έχουν αγανακτήσει.

Ας τους φερθούμε λοιπόν όπως τους πρέπει…

Οι Έλληνες πολιτικοί είναι άμεσα υπεύθυνοι για την εξέλιξη του κρατιδίου της Vardarska και για τις «απειλές» που σε καθημερινή βάση εκτοξεύονται από τα βόρεια σύνορά μας.

Είναι οι πολιτικοί μας αυτοί που πρέπει πλέον να σταθούν στο ύψος των ευθυνών τους και να αντιμετωπίσουν τον κλέφτη σαν κλέφτη και όχι σαν επίσημο καλεσμένο.

Εάν δεν το κάνουν, τότε δεν θα έχουν κανένα μέλλον και θα κουβαλάνε πάντα, αυτοί και τα παιδιά τους, την λέξη δειλία που θα μείνει ζωγραφισμένη ανεξίτηλα στα ονόματά τους…

Vardarska είναι το όνομά τους και με αυτό να ζήσουν, όπως μέχρι τώρα έζησαν…