Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Ο σφαγέας των αγνοουμένων της Κύπρου και ηγέτης του ψευδοκράτους του Αττίλα, υποψήφιος για "Ευρωπαίος της χρονιάς"

Υποψήφιος για τον τίτλο του «Ευρωπαίου της χρονιάς» στη δημοσκόπηση που διεξάγει κάθε χρόνο η πανευρωπαϊκής εμβέλειας εφημερίδα για κοινοτικά θέματα «European Voice» είναι ο ηγέτης του ψευδοκράτους Μεχμέτ Αλί Ταλάτ!
Είναι αυτός που ανέλαβε να αποδεκατίσει τους Έλληνες αγνοούμενους της Κύπρου υπηρετώντας στην Τουρκία στην μονάδα των "μουτζαχίντ" το 1974 η οποία μετά την εισβολή στην Κύπρο προέβη σε απίστευτες βαρβαρότητες.

Από το strategy-geopolitics διαβάζουμε:

"Ο Μεχμέτ Αλί Ταλάτ, σημερινός ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, 22χρονος το 1974, βρισκόταν στην Τουρκία στις 20/07/74 όταν άρχισε η τουρκική εισβολή.

Αποβιβάστηκε στην Κερύνεια, αμέσως μετά την κατάληψή της από τις μονάδες της 39ης Μεραρχίας στις 23/07/74. Έκτοτε ανέλαβε υπηρεσία ως ένοπλος «μουτζαχίντ» της ΤΜΤ σε όλο το διάστημα των πολεμικών επιχειρήσεων, κατά τη διάρκεια της παραβιαζόμενης από τον Αττίλα-1 «εκεχειρίας» (22.7-13.8.74), όπως και κατά τον Αττίλα-2 (14-17.8.74) και αργότερα.

Συγκεκριμένοι Τούρκοι αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και οπλίτες, που υπηρέτησαν στις μονάδες εισβολής κι έδωσαν μαρτυρίες στον δημοσιογράφο Ρόνι Αλάσορ κατέθεσαν ότι οι Τ/κ «μουτζαχίντ» επέδειξαν πολύ αγριότερης ακρότητας μεταχείριση εναντίον των Ε/κ αιχμαλώτων.

Ο ίδιος ο Ταλάτ στη «Ζαμάν» το 2006, όταν ρωτήθηκε για την πολεμική του δράση του '74, δήλωσε ότι «είναι πράγματα που δεν μπορούν να ειπωθούν».

Όταν ο Ντενκτάς ομολόγησε ότι Τ/κ «μουτζαχίντ» εκτελούσαν ("για αντεκδίκηση") τους αιχμαλώτους, απαντούσε στον Σταύρο Σιδερά του τηλεοπτικού σταθμού «Σίγμα» που τον ρώτησε συγκεκριμένα για τους 85 αγνοουμένους της μάχης Καραβά - Λαπήθου, της 6ης Αυγούστου 1974 (εκ των οποίων, οι τριάντα, του 70ου Τάγματος Μηχανικού, ήσαν συνάδελφοι του Σιδερά στο 70ΤΜΧ, άλλοι 49 του 256Τ.Π. και έξι του 286Μ.Τ.Π).

Ο 22χρονος τότε «μουτζαχίντ» Ταλάτ, πού ήταν άραγε και τι γνωρίζει για το μακελειό Καραβά-Λαπήθου και την τύχη των 85 αγνοουμένων της 6ης Αυγούστου 1974;

Είναι δυνατόν να διεξάγεται η όποια διαπραγμάτευση για το μέλλον της Κύπρου με κάποιον που ήταν παρών στις ομαδικές εκτελέσεις των Ελλήνων Κυπρίων αδηλώτων αιχμαλώτων, μαχίμων και αμάχων;

Αυτόν λοιπόν τον σφαγέα των αγνοουμένων της Κύπρου και ηγέτη του ψευδοκράτους του Αττίλα έκρινε η European Voice ότι έπρεπε να είναι υποψήφιος και να συμμετέχει στην κατηγορία «Εθνικός πολιτικός της χρονιάς» για τον τίτλο "Ευρωπαίος της χρονιάς".

Να σημειώσουμε ότι συνυποψήφιος είναι ο πρόεδρος της κυπριακής Δημοκρατίας κ. Χριστόφιας και καμία αντίρρηση δεν φέρει για το γεγονός της συμμετοχής του Ταλάτ. Φαίνεται ότι ο κ.Χριστόφιας έχει ξεχάσει και προσπαθεί να ξεχάσει και η νέα γενιά με την εκπαιδευτική διαστρέβλωση της Ιστορίας που ετοιμάζει. Είναι και αυτή η υποψηφιότητα μία "προσέγγιση" των δύο λαών με την ευγενική χορηγία των Ευρωπαίων εταίρων και μία εξομοίωση του θύματος με το θύμα.



Να σημειώσουμε ότι η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι της 16 Νοεμβρίου ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 2 Δεκεμβρίου σε ειδική εκδήλωση που θα διοργανωθεί στις Βρυξέλλες.

H European Voice τα γνωρίζει όλα αυτά για τον Ταλάτ και φροντίζει ώστε οι Ευρωπαίοι πολίτες να μην ενημερωθούν ποτέ για όλες αυτές τις κτηνωδίες. Αντιθέτως επιλέγει να τον χρήσει υποψήφιο και να τον "ανταμείψει" για όλα όσα έχει διαπράξει με τις ευλογίες των Ευρωπαίων εταίρων!