Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2008

Η "ΠΡΟΔΟΣΙΑ" ΣΥΝΕΧΙΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ "ΚΑΘΕΣΤΩΣ"

Ο "ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" του Κ. Χαρδαβέλα ΑΝΟΙΞΕ τον Φάκελο της Κύπρου.

Ήταν η πρώτη από μια σειρά εκπομπών που θα ακολουθήσουν και η οποία πραγματικά έδωσε στην δημοσιότητα "έγγραφα" της εποχής εκείνης που καταμαρτυρούσαν την "προδοσία" που συντελέστηκε για την σημερινή κατοχή της Κύπρου.

Το συμπέρασμα τόσο από τα έγγραφα και από τις μαρτυρίες προσώπων που ήταν δίπλα στον δικτάτορα Ιωαννίδη αλλά και από απόστρατους αξιωματικούς (σήμερα) τόσο του επιτελείου της εποχής εκείνης όσο και επικεφαλών Ελλαδικών τμημάτων που συμμετείχαν στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Κυπριακό αλλά και στο Ελλαδικό έδαφος έδειξαν ότι η απόφαση κατάληψης της Κύπρου ήταν ανειλημμένη ένα έτος πριν την απόβαση από το ΚΑΘΕΣΤΏΣ .

Το σημαντικό δε ήταν όταν αποσαφηνίστηκε ότι η "προδοσία" συνεχίστηκε και με τον ΑΤΤΊΛΑ 2 από αποφάσεις που πάρθηκαν και δόθηκαν σχετικές εντολές για να επιτραπεί η κατάληψη μεγαλύτερου Κυπριακού εδάφους από τους Τούρκους .

Το ερωτηματικό το έδωσε ο ε.α. Στρατηγός ΔΗΜΟΥ ο οποίος είπε: ".....αποτελεί μέγα λάθος αλλά και ερωτηματικό ...γιατί ο τότε Υπουργός Εθνικής Άμυνας κος Ε. ΑΒΕΡΩΦ έδωσε την εντολή εκκένωσης της ΑΜΟΧΩΣΤΟΥ (132.000) ....της μεγαλύτερης πόλης .....αφού οι οι εχθροπραξίες είχαν σταματήσει και ο Ελληνικός στρατός ήταν σε θέση να διαπραγματευτεί;...."


ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΕ ΠΟΤΕ...ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟΠΡΟΒΛΗΤΟ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΤΟΤΕ ΒΙΑΖΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ.

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ...Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ!